Loppuvuodesta 2010 aloitimme levyprojektin GiftSound – studiolla Lappeenrannassa.
Ruuhkavuosien keskellä projekti alkoi venyä, vaikka 14 biisin verran oltiin jo tehty pohjatyötä ja tallennetta paljonkin.
Miksausvaiheessa 2011 loppuvuonna touhu pysähtyi monen eri tekijän summana, ja projekti jäi määrittämättömäksi ajaksi telakalle. Vuodet kuluivat, levyprojekti on kytenyt takaraivossa…orkesteri on keikkaillut aktiivisesti koko ajan…kunnes pari vuotta sitten rohkaistuimme, ja siirryimme omavaraiseksi laitteiston ja ohjelmiston suhteen. Kaivoimme naftaliinista projektin raidat. Ja kas, tässä se nyt on, ensimmäinen julkaisumme 18 vuoteen – ’Hetki Lyö’ (Beat the Clock). Julkaistu tänään 9.11.2022 Apple Musicissa ja Youtubessa – tovin kuluttua myös Spotifyssa. Olkaa hyvät!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *