19.11.2021 tuli $eteleillä kohtuullinen virstanpylväs saavutettua. Kävimme ’kotiluolassamme’ keikalla 50. kerran. Vuosien varrelle mahtuu jos jonkinlaista tapahtumaa ja tarinaa, ja olemme kiitollisia ja otettuja siitä, että Eekoo on pitänyt meistä hyvää huolta, ja olemme päässeet tarjoamaan elävän musiikin ilosanomaa paikallisesti jo yli neljännesvuosisadan – vakiopaikassa, joka tunnetaan myös koko kaupungin olohuoneena.

Lamppuhan tunnettiin ennen nimellä Kolme Lyhtyä, mutta nimi muutettiin muutama vuosi sitten virallisesti muotoon, jossa se kansan parissa oli aina vuosia kulkenut. $etelit kiittää myös henkilökuntaa aina alkutaipaleelta asti – eli lämpimät kiitokset vuosista tähän asti Annikki, Anu ja Jori – sekä muu henkilökunta vuosien varrella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *